zondag 16 december Yin XL & Yoga Nidra

Workshop Yin Yoga Silent / Nidra special

“Stiiiiillllle Naaaahhhhaaacht…….” Nou niets van dat “stille” voor de feestelijke kerstdagen. Met de kerstdagen en ook oud-en nieuw in het vizier voelen we ons vaak niet zo “peaceful” als reclames ons vaak doen geloven. Happy families aan een perfect diner, iedereen in het nieuw gestoken………mwahh realistisch?   Juist nu is het verstandig om een mini break voor jezelf in te lassen.   Onze Yin Yoga XL Silent special is hier voor een prima oplossing.  De slagroom op deze kerst special is de Yoga Nidra die we in het laatste half uur zullen doen.  Yoga Nidra is de yoga van de slaap. Je leert op een eenvoudige wijze een diepe ontspanning te bereiken (net als wanneer je slaapt)

 

Neem dus even afstand van alle feestelijke voorbereidingen tijdens een “stille” Yin Yoga les.  We zullen weinig toelichten over de houdingen en werking er van deze  keer.  Wel zullen we je onderdompelen met de 9 frequencies van Solfeggio. Lees wat meer over hoe deze klanken invloed op onze energie hebben :  https://attunedvibrations.com/solfeggio

  • aanvang: 10.00 uur
  • einde: 12:30 uur
  • inclusief: onbeperkt thee en water, gezonde snack en een leuke give away
  • prijs per persoon:  € 19,95 voor leden, €25 voor niet leden.
  • aanmelden : info@yogacentrumulft.nl   , ovv naam, telefoonnummer. (hierna ontvang je de betaalgegevens en je aanmeldingsbevestiging.