Aanbod

WELKE YOGALESSEN VIND JE BIJ YOGA CENTRUM ULFT?

We hebben een compleet aanbod aan diverse stijlen yoga voor alle niveaus. Onze yogalessen combineren lichamelijke oefeningen met meditatie en ademhalingsoefeningen.

Creëer rust in je hoofd, voel je fit en kom lekker in je vel!

DE VERSCHILLENDE YOGA STIJLEN DIE WIJ GEVEN:

HATHA YOGA
Bij hatha yoga ligt de nadruk op de uitvoering van traditionele yoga houdingen. Doordat deze houdingen met aandacht voor de ademhaling uitgevoerd worden kom je uit je gedachten en bouw je aan een sterk en ontspannen lichaam. De perfecte mix tussen in- en ontspanning!

POWERYOGA
Poweryoga is  een stijl waar kracht, actief bewegen en dynamiek voorop staan. Power yoga bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt, wat ervoor zorgt dat je sterker en leniger wordt en tevens zorgt voor een betere conditie.

YOGA VOOR RUG, NEK EN SCHOUDERS
Yoga voor rug, nek en schouders is een rustige flow les met extra aandacht voor deze gebieden. Werk aan het losmaken van bepaalde spieren, maar ook door spiergroepen te trainen en hierdoor je ‘core’ te versterken. Hele fijne les om de boel lekker los te houden!

RELAX YOGA
Tijdens deze les werken we via rustige fysieke oefeningen naar meer ontspanning toe. Het is een zachte mix van verschillende yogavormen waarbij ontspanning voorop staat.
Alle houdingen worden rustig en meditatief uitgevoerd, zodat het lichaam kan aangeven wat mogelijk is en wat niet.

YIN YOGA
In Yin yoga worden de yogahoudingen langer aangehouden (3 tot 5 minuten).  Hierdoor vindt er een diepe werking op bindweefsels, spieren en gewrichten plaats. Door deze trage yogavorm vertraag je je body & mind.

YOGA NIDRA
Yoga Nidra wordt ook wel  ‘slaap yoga’ genoemd, een diepe ontspannende yoga/meditatie vorm die gelijk staat aan een flinke powernap. Door alleen maar stil te liggen op je yogamat en te luisteren naar de aanwijzingen ga je een reis door je lichaam maken.

YOGASPECIALS

Regelmatig geven wij in het weekend een Yoga Special. Telkens met een ander verrassend thema! Gewoon te boeken als les via Momo Yoga; als losse les of als inhaalles bij je abonnement. Houd onze socials of MomoYoga in de gaten voor deze specials!

De volgende lessen komen bij voldoende aanmeldingen vast vermeld op het lesrooster. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbare plekken.

DEEPHOUSE YOGA

Ervaar een compleet andere style van yoga.. uniek in Nederland!
Laat je tijdens deze actieve, krachtige en ontspannende yoga flow meenemen op de hypnotiserende beat van de Deep House tracks. Uiteraard in stijl afgesloten met een fijne ontspanning.
 

YOGA DANCE WORKOUT

Kom lekker in beweging met deze Yoga Dance Workout!
Laat je in deze actieve Yoga Flow les meevoeren op de beats van Dance muziek met een fijne combinatie van hatha, poweryoga en ashtanga. 

 

YIN – YANG YOGA
Yin – Yang Yoga is een fijne combinatie van actieve en passieve houdingen. Hierbij wordt het bindweefsel gehydrateerd, de gewrichten soepel en je spieren krachtiger en flexibeler. Een fijne mix tussen in- en ontspanning!

 

YOGAWALK
Bij Yogawalk komen yoga en mindfulness samen in een uurtje in de frisse lucht, met de rust van de natuur om je heen. Je oefent mindfulness tijdens het lopen en doet yogahoudingen voor je souplesse.

 

Benieuwd wanneer welke les gegeven wordt? Check hier ons LESROOSTER!

Yogalessen Yoga Centrum Ulft