Extra informatie

EXTRA HANDIGE INFO OVER YOGA BIJ YOGA CENTRUM ULFT!

Bij yoga wordt vaak gedacht dat het zweverig is en dat je er lenig voor moet zijn. Bij ons is dit zeker NIET het geval! Onze yogalessen zijn praktisch, nuchter en toegankelijk voor iedereen. De aandacht ligt vooral op het soepeler en sterker maken van je lichaam en rust in je hoofd te brengen door je ademhaling bewuster te volgen en diverse meditatie oefeningen.


AANTAL DEELNEMERS:

Het maximale aantal deelnemers per les is 9. De lessen gaan door bij 3 of meer inschrijvingen per les. Mocht het een keer voorkomen dat er te weinig inschrijvingen voor die dag zijn, komt deze te vervallen. Je wordt dan altijd per mail (en indien mogelijk ook per whats app) op de hoogte gebracht.

Deze les mag je altijd een andere keer komen inhalen!


DUUR LESSEN:

Onze meeste lessen duren 1 uur (behalve de Yin Yoga lessen met aansluitend een kwartier Yoga Nidra). De les begint altijd met een zittende meditatie om even in het moment te komen en de les sluiten we altijd weer af met een liggende eindmeditatie om de les heerlijk ontspannen af te sluiten.

Na de les wordt een lekker kopje thee aangeboden om rustig even bij te komen voordat je weer totaal ontspannen naar huis gaat.