Nieuws | Overname per 1 december

Ulft, 18 oktober 2022

 

Betreft: Nieuws

 

Lieve yogi’s,

Yoga Centrum Ulft heeft ondanks de pittige Corona tijd (en lockdowns) alles redelijk goed doorstaan dankzij jullie aanhoudende vertrouwen. Wij willen van deze gelegenheid dan ook gebruik maken om jullie hiervoor te bedanken! 

Echter is de impact van deze periode ook de aanzet voor keuzes. Die zijn niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk voor groei. Zowel persoonlijke als zakelijke groei. Daarom willen we met jullie het volgende delen;

 

Overname:

Per 1 december neemt Ellen Venhorst de Yoga Studio over!

Ik kan me geen betere opvolger wensen. Ik ben heel blij dat alle energie die in de yogastudio zit door Ellen wordt voortgezet.  Ellen en ik zullen blijven samenwerken, ik blijf namelijk lesgeven!

 

Locatie:

De locatie wijzigt noodgedwongen wel (door stijgende huren en energielasten).  We gaan per 1 december naar ‘t Klooster in Ulft (waar het ooit voor velen begon!).

Een fantastisch inspirerende ruimte waar we jullie binnenkort graag welkom heten!

 

Decemberactie: 

Vanaf maandag 28 november zullen de lessen plaatsvinden op de nieuwe locatie. In de hele maand december kan iedereen een gratis proefles komen volgen! We nodigen jullie en jullie vrienden, familie en kennissen uit om vooral de lessen te komen uit proberen. 

 

Rooster:

Het nieuwe rooster zal binnenkort gewoon op momoyoga en op onze site te vinden zijn.

Hot yoga kunnen we niet meer aanbieden in ‘t Klooster, maar we zullen leuke nieuwe lessen en regelmatige specials introduceren, dus voor elk wat wils!

 

Wij hopen dat jullie met ons mee blijven bewegen en groeien!

 

Mocht je naar aanleiding van dit schrijven vragen hebben, mail ons dan via info@yogacentrumulft.nl

 

Met vriendelijke groeten, Wendy en Ellen